In balans met Andullatietherapie

Andullatietherapie is een nieuwe en pijnloze manier om het lichaam door rust in balans te brengen en pijn te bestrijden. Hierdoor ontstaat op natuurlijke wijze energie, zodat ook jij kan genieten van het leven. 

Door omstandigheden kan je lichaam blokkades ontwikkelen, bijvoorbeeld door stress, verdriet, ziekte, klachten, veroudering etc. Via een speciaal ontwikkeld Andullatiematras, kunnen veel (pijn) klachten, bij langdurige aandoeningen, worden verzacht. Het is aangetoond dat tot 82% van de patiënten verzachting van langdurige/ chronische pijn ervaart.  

Gedurende de massagesessie van 15 tot 30 minuten ervaar je zowel warmte via infrarode straling als masserende trillingen door je lichaam. Omdat je op een ontspannende wijze op de Andullatiematras ligt, is het ontspannend voor je ledematen.

Hoe? lees hier waar ik je mee kan helpen

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *