Over Renata

Over Renata

 

Welkom op de website:          SMILETOYOURLIFE

 

Mijn naam is Renata, leuk dat je mijn website wilt lezen misschien ben je zoekende naar meer energie, ontspanning of een gezondheid boost. Een aantal jaren geleden was ik mijn energie dips zat. Misschien herken je het wel. Maar waar moet je beginnen als er al zoveel is dat is wat ik toen dacht. Het is best een avontuur en ook een zoektocht. 

 

Ik ging van alles testen en uitproberen Massage, Reiki, Voedingssupplementen, etc. er kwam ook van alles op mijn pad, leuke mensen die met diverse dingen bezig waren op het gebied van gezondheid, ontspanning, wellness en onafhankelijk zijn.

Tijdens het avontuur heb ik veel mensen mogen ontmoeten waarvan zeker de helft uit was op geld en de hoofdprijs rekende voor sommige behandelingen.  Ook heb ik tijdens dit avontuur leuke en betrouwbare mensen mogen ontmoeten en werk hier nu mee samen. 

Soms was ik best verbaasd dat iets wat op mijn pad was gekomen had gezorgd voor een verandering in mijn leven. Wat ik toen dacht was, dit wil ik delen en ook andere mensen laten ervaren. 

Door het volgen van cursussen, workshops, delen van kennis deel ik mijn kennis.

Uiteindelijk werd het een totaalpakket.  Het is voor ieder mogelijk om te mogen ervaren wat bij je past, wat je wilt en wat mogelijk is en samen uit te pluizen wat voor jou belangrijk is.

Kennismakingsgesprek van 15 minuten is gratis. Schrijf van te voren zoveel mogelijk op dat bespaart tijd.

Na het maken van een afspraak krijgt men per mail zonder verplichting een korte vragen lijst die men ingevuld mee neemt.

 

Dankjewel voor het lezen en wie weet tot Ziens!

 

Renata,

ik ben geen arts, of specialist, ik wil alleen mijn ervaring en kennis delen.

 

 

 

Behandelingen

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *